Prässi Fitness-tiimi on tarkoittettu henkilöille, jotka haluavat harjoittelulta enemmän.

PRÄSSI-FITNESS

Prässi Fitness-tiimi on tarkoittettu henkilöille, jotka haluavat harjoittelulta enemmän. Pelkkä saliharjoittelu ei enää anna tarpeeksi motivaatiota ja mielessä saattaa siintää ajatus, että oikeanlaisella harjoittelulla saisi mahdollisimman kauniin ja terveennäköisen vartalon! Fitness-teamin tavoitteena on treenata johdonmukaisesti, progressiivisesti ja pyrkiä ns. ”kisakuntoiseen vartaloon”, vaikka itse kisaaminen ja lavalle nouseminen ei valmennettavan päätavoite olisikaan.

Fitness-tiimin valmennukseen ja hintaan ei kuulu lavalle nousu. Lavalle asti meneminen vaatii loppuajan henkilökohtaisen valmennuksen ja dieetin tarkan seurannan valmentajan kanssa. Lavalle meno voidaan sopia kauden aikana. Välttämättä yhden vuoden progressiivinen treenaaminen ei riitä lavakuntoon asti, mutta kaikkemme yritämmme. Valmennamme fitness-tiimiläisiä kuten urheilijoita, mutta jokainen tekee itse päätöksen onko valmis jokaiseen treeniin. Ideana on että treenaaminen on kivaa, ei stressaavaa, ja teemme sitä mielellämme.

Pyrimme valmennuksessa terveellisyyteen, oikeanlaisiin tekniikoihin, kattaviin kuntosaliohjelmiin, toiminnallisuuteen ja toiminnallisiin ohjelmiin sekä aerobiseen harjoitteluun. Kaiken harjoittelun tavoitteena on saada lihasmassa piirtymään, rasvaprosenttia alemmaksi ja pyrimme hakemaan oikeanlaisen ruokavalion ja kalorimäärän tukemaan harjoittelua ja jaksamista.

Haastattelemme kaikki valmennuksesta kiinnostuneet. Haluamme tiimiin innostuneita ja motivoituneita naisia, joita kiinnostaa fitness- ja fitness-urheilu. Alaikärajana 18 vuotta, 17-vuotiaat vanhempien luvalla.

Fitness-teamin tuki, yhteiset harjoitukset ja monipuoliset ohjelmat takaavat ainakin sen, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa elämäsi paras kunto! Mikäli kiinnostut ajatuksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.

HAKU: PRÄSSI FITNESS-TIIMI 2017-2018 HAKU ALKAA!
Hakuaika: 1.3-20.4. Hakemukset sähköpostiin, katja.kukkula@prassi.fi. Hakemuksien ja haastattelujen perusteella valitsemme 4. vuoden tiimiläiset.

Uuden Fitness-tiimin 2017-2018 kausi (1.vuosi) 25.4.2017-25.5.2018 (aloitusaika saattaa muuttua)