Ryhmävalmennuksessa saat saman ammattitaitoisen valmennuksen ja materiaalin kuin yksilövalmennuksessa. Samalla saat ryhmästä itselle huikean tsempparin ja harjoittelukavereita!

Olemme Pässissä pitkään pitäneet ryhmävalmennusta yhtenä parhaista valmennuspaketeistamme! Ryhmässä saat valmentajan lisäksi uusia ystäviä ja taatusti lisää tsemppiä treeneihin. Ryhmässä harjoittelu on sosiaalista ja tekniikoiden ja liikkeiden opettelu palkitsevaa. Ryhmävalmennuksessa käytämme apuna erilaisia sosiaalisen median välineitä ja suljettuja keskustelupalstoja.

Tällä hetkellä olemassa olevia ryhmiä on: Fitness-tiimi, painonhallintatiimi, hockey-tiimi ja nuoret urheilijat-tiimi.

Prässi tarjoaa ryhmävalmennusta Fitness-tiimille, joka starttasi keväällä 2016 kolmatta kertaa. Myös urheilijat ovat merkittävässä osassa. Harrasteurheilijat, jotka eivät tee lajiaan työkseen, mutta harjoittelevat tosissaan saavat ryhmästä samanhenkistä seuraa ja tukea harjoitteluun. Ammattilaisurheilijat (jääkiekkoilijat) kokoontuvat harjoittelemaan yhdessä kesäisin. Prässillä on myös nuorista urheilijoista koostuva ryhmä, jotka opettelevat ammattilaiseksi kasvamista turvallisissa olosuhteissa.