Prässi Oy:n tavoitteena on tarjota laadukkaita yksilön, ryhmän tai yrityksen tarpeen huomioonottavia liikunta-, hyvinvointi- ja valmennuspalveluja.

ALOITTELIJALLE
Kaipaatko parempaa yleiskuntoa ja virtaa elämääsi? Haluatko muuttaa elämäntapojasi ja pudottaa painoa? Kiinnostaako sinua kuntosaliharjoittelu, mutta et pääse alkuun? Prässi-treenarien avulla saat turvallisen ja tehokkaan startin elämäntaparemonttiisi. Autamme sinua voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin.

KOVEMPAAN TREENIIN
Suhtaudutko harjoitteluusi intohimoisesti? Haluat ottaa kaiken hyödyn harjoittelustasi ja päästä todelliseen huippukuntoon. Oikein rytmitetty harjoittelu, harjoitteluun ohjelmoitu ravitsemus ja palautumisen seuranta takaavat parhaan lopputuloksen. Ota yhteyttä ja haastamme sinut kovaan treeniin!

URHEILIJALLE
Urheilussa menestyminen on kiinni useiden asioiden yhteensovittamisesta ja henkilökohtaisesti räätälöidyistä lajit huomioon ottavista harjoitussuunnitelmista. Ravitsemuksen ja palautumisen optimointi yhdessä tarkan suunnittelun kanssa auttaa pääsemään kohti huipputavoitetta. Olemme luoneet urheilijalle olosuhteet ottaa harjoittelusta ja oheispalveluista kaiken irti. Lue lisää kohdasta urheiluvalmennus.

RYHMÄT
Prässillä on erilaisia ryhmiä, joissa harjoittelu on tavoitteellista ja hauskaa! Prässin fitness-tiimi toimii vuosittain ja kerää yhteen urheilulliseen kuntoon haluavia naisia. Lue lisää ryhmistä ryhmävalmennuksen alta.

YRITYKSILLE
Järjestämme myös säännöllisesti ja tilauksen mukaan yrityksille työhyvinvointiin liittyviä liikunnallisia koulutuksia, mittauksia ja erilaisia kokonaisuuksia henkilöstön hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Kysy lisää!