Prässi-kuntokeskus

Avataan 4.8 Limingan Lakeustaloon. Salijäsenyyteen (39€/kk) sisältyvät tunnukset Prässin KuntosiTM-sovellukseen ja Prässi-treenit 4krt/viikossa. Lue lisää KuntosiTM-sovelluksesta ja Prässi-treeneistä!

Prässi-keskuksessa on salitilaa n. 600m2 ja erillisessä ryhmäliikuntatilassa n. 550m2. Salille tulee uusi laadukas ja kattava kuntosalilaitteisto, riittävästi aerobisia laitteita, paljon tilaa vapaapaino- ja toiminnalliseen harjoitteluun. Prässi -keskus on suunniteltu treenaamista varten niin kuntoilijoille, kuin huippu-urheilijoillekin.

Ryhmäliikuntatilaan on tulossa myös joogaa, Jäykät Joogit-tunti, erilaisia kehonhuoltotunteja, Prässi-100, torstain Prässi-treenit, naisille suunnattuja ryhmäliikuntatunteja, lasten Prässi-treenit yms. Näihin tunteihin voit ostaa kertoja Prässin verkkokaupasta myös ilman salijäsenyyttä.

Prässi-kuntokeskus on valmennukseen keskittynyt sali. Salilla alkaa syksyllä useita erilaisia pienryhmiä, lue lisää yksilövalmennuksesta ja pienryhmä-valmennuksesta osiosta Valmennus!

Tervetuloa!